علوم محیطی، جلد ۶، شماره ۳، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی ارزیابی تولید انجیر ارگانیک درمنطقه استهبان با استفاده از تحلیل SWOT
چکیده فارسی مقاله تولید محصولات ارگانیک درجهان جایگاه ویژه ای یافته است و بازار این محصولات روز به روز در حال افزایش است. کشور ایران با دارا بودن تجربه دیرینه در امر کشاورزی و نیز شرایط مستعد برای کشت ارگانیک، می تواند به یکی از کشورهای مهم آسیا در تولید محصولات ارگانیک تبدیل شود. اما در حال حاضر دراین زمینه توفیقی به دست نیاورده است. انجام مطالعات هدفمند درجهت شناخت فرصت ها و تحلیل در جهت امکان تولید ارگانیک برای بازارهای داخلی و صادرات بسیار مهم و ضروری است به این منظور مقاله حاضر با استفاده از روش پیمایش و تعیین نقاط قوت، ضعف ، فرصت ها و تهدیدها SWOT به ارائه راه کارها و استراتژی درجهت تولید و توسعه انجیر ارگانیک درمنطقه استهبان استان فارس پرداخته است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انجیر ، تولید ارگانیک ، تحلیل SWOT،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مجید جوانمرد |
داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﻬﺸتی

حسین محمودی |



نشانی اینترنتی http://envs.sbu.ac.ir/article/view/2346
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/964/article-964-455044.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده علوم پایه
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات